Babagan awake dhewe

ab2

Ing 2007, Tianjin Qiangli Pneumatic Tools Commerce & Trade Co., Ltd iki diadegaké.

Ing 2016, Tianjin Qiangli dirombak menyang Tinajin Longtop Mining Co., Ltd.In siklus 10 taun, apa "Tianjin Qiangli" utawa "Longtop Mining", wis setya nyediakake pelanggan global karo biaya-efektif produk mesin mining luwih, kalebu, nanging ora winates kanggo, pribadi ngebur rock pneumatic diprodhuksi dening pabrik dhewe

 

Swara 10 taun kepungkur, liwat kerjasama karo negara lan wilayah Enterprises mining, dealers peralatan lan nambah pengalaman, kita bisa nyedhiyani pelanggan karo industri pas wektune lan akurat lan informasi produk; Miturut kabutuhan beda pelanggan kanggo nyedhiyani pelanggan karo dhuwur-kinerja lan rega-aspek produk lan layanan.

Produk utama lan layanan kita saiki bisa kurban kanggo kita pelanggan:

  1. Mining machinery ngebur lan pribadi lan peralatan ndhukung
  2. peralatan ventilasi Mine (Explosion-bukti lan non Explosion-bukti)
  3. peralatan got Mine (Pumps Submersible, pump diaphragm)
  4. cahya Mine (Werna-werna lampu mine)
  5. piranti transportasi kanggo mining (macem-macem jinis winch transportasi, scraper, mbucal trek, lan sapiturute)
  6. produk keamanan Mine

We look nerusake kanggo nggarap kita pelanggan ing dekade sabanjuré kanggo terus kanggo nggawe Nilai luwih kanggo kita pelanggan karo produk lan layanan kualitas.


WhatsApp Online Chat !