Atlas Copcoconsolidates operasi pertambangan Chinese

XV

Perusahaan ngandika pamindhahan bakal nambah efficiency lan ngiyataken perusahaan kanggo mangsa.

Atlas Copco bakal nutup fasilitas ing Shenyang, kang pabrik penggerek rock utamané tangan-dianakaké kanggo pertambangan lan construction, relocating operasi kanggo tanduran ing Zhangjiakou. Ing Shenyang, bab 225 wong bakal kena pengaruh.

Ing Zhangjiakou, Atlas Copco saiki mrodhuksi peralatan mudhun-ing-bolongan digunakake kanggo pengeboran blastholes, Wells banyu lan aplikasi energi panas bumi. Ing lokasi iki, bab 45 karyawan bakal ditambahake lan investasi ingkang ing expansion fasilitas lan mesin anyar.

"We have a portofolio produk apik ing China, nanging karo banget dikarepake ing pasar mining kita kudu mesthekake yen kita nggunakke kapasitas kita cara sing paling efisien," ngandika Johan Halling, presiden wilayah bisnis Technique Mining lan Rock ndhudhuk.

"Consolidating operasi bakal bantuan kita tetep kuwat kanggo mangsa. Kita bakal ndhukung karyawan kena pengaruh ing kahanan angel iki. "

Loro-lorone operasi utamané ngawula pasar Cina domestik.


Post time: Jun-06-2018
WhatsApp Online Chat !