Uler discontinues penggerek trek, halts kamar lan tugu Manufaktur

20160823133925_3891

Perusahaan iki ngandharaké menawa Njelajah alternatif strategis bakal ngidini kanggo fokus ing produk karo potensial wutah paling. Uler sing ditambahaké ing perusahaan lan panganyang sawijining tetep setya pelanggan ana lan bakal ndhukung sing kamar lan tugu lan pengeboran trek fleets saiki ing operasi.

Denise Johnson, presiden kelompok karo tanggung jawab kanggo industri sumber, ngandika: "gerakane Iki, kang kempal karo di toto maneh aktif Uler kang, bakal ngidini kita fokus sumber ing wilayah sing bisnis sing nyedhiyani paling, wutah sustainable lan paling ngasilake long-term. "

Kamar lan tugu produk pertambangan lemah ing review strategis kalebu sapu ranjau dadi, mangsa pakan, sistem haulage coal, sapu ranjau highwall, bolters gendheng, kendaraan sarana lan kendaraan diesel. Nalika ing review, Uler bakal mungkasi njupuk pesenan anyar. 

Nanging produksi penggerek trek bakal mandhap, lan ora pesenan anyar bakal dijupuk.

Johnson komentar: "Uler tetep setya menyang portofolio produk pertambangan ekstensif. We kuwat pracaya pertambangan industri long-term atraktif, lan kita terus kanggo nandur modal ing sawetara sing godhongé amba saka produk, loro lumahing lan lemah. We sing nargetake investasi kita ing portofolio produk pertambangan musataken ing wilayah sing karo potensial untung paling. Ing wektu sing padha, kita terus ngatur liwat paling dawa mudhun-siklus wonten ing sejarah. We ngerti iki tumindak di toto maneh aktif ora gampang ing kekiyatan kerjo kita; Aku ngucapke matur nuwun kanggo pengabdian aktif tim kita. "

Magepokan karo woro-woro ing, Uler ngarepake kanggo njupuk tindakan kanggo ngurangi kekiyatan kerjo ing Houston, Pennsylvania, AS, ngendi produk kamar lan tugu sing diprodhuksi. Nalika perusahaan niat kanggo ngedol produk kamar lan tugu, iku uga bakal netepke opsi liyane, kalebu panutupan bisa saka fasilitas Houston. 

Perusahaan iki ngandharaké menawa pengirangan kekiyatan kerjo total nganti 155 posisi gadhah kamar lan tugu bisnis sing samesthine, karo sawetara kedadean langsung. Iku sing ditambahaké tumindak bakal luwih cerak kempal tingkat Employment karo dikarepake mburi-pasar saiki. 

Ing Denison, Texas, ngendi penggerek trek sing diprodhuksi, kira-kira 40 posisi bakal ngilangi minangka asil saka metu pengeboran trek lan di toto maneh fasilitas liyane.

Saliyane gerakane iki, Uler bakal repurpose Winston-Salem, North Carolina, menehi fasilitas, transitioning saka pertambangan kanggo fasilitas alur diwiwiti mengko taun. Operasi bakal dikirim menyang Progress Rail, wholly-diduweni Uler tambahan. 

Akibaté, perusahaan bakal nadhahi Manufaktur sawetara komponen digunakake ing trek mining gedhe saka sawijining fasilitas ing Winston-Salem to menehi fasilitas ana ing Decatur, Illinois.

Uler uga plans kanggo nggawe divisi fokus ing maju riset, pembangunan produk lan Kapabilitas inovasi. Perusahaan bakal mbentuk riset, teknologi lan pangembangan prodhuk siji divisi kanggo ngirim diferensiasi produk kualitas lan integrasi sistem. pangowahan pengaturan punika èfèktif saka September 1.


Post time: Jun-06-2018
WhatsApp Online Chat !