Robit ngudi wutah global

new3

Robit nyatakake iki Ngartekno ngiyataken area bisnis DTH, lan karo loro pitukon, kumulatif net sales perusahaan bakal ngungkuli € 75 yuta (US $ 83 yuta).

Miturut Robit, ing pitukon kalebu bagéyan wigati saka strategi global wutah, lan lagi looking kanggo tuwuh ing kabeh telung wilayah bisnis strategis: DTH, Pethel ndhuwur lan layanan digital.


Post time: Jun-06-2018
WhatsApp Online Chat !