Robit следи глобалниот раст

new3

Robit изјави дека тоа значително ќе ја зајакне својата DTH бизнис област, како и со двете аквизиции, кумулативниот нето продажба на компанијата ќе биде поголема од 75 милиони € (US $ 83 милиони).

Според Robit, придобивките се важен дел од својата глобална стратегија на раст, и тоа е во потрага да расте во сите три стратешки области: DTH, врвни чекан и дигитални услуги.


Post time: Jun-06-2018
WhatsApp Online Chat !