Rreth nesh

AB2

Në vitin 2007, Tianjin Qiangli PASTRIMIN Tools Tregtisë dhe Tregtisë Co, Ltd, u themelua.

Në vitin 2016, Tianjin Qiangli u riorganizua në Tinajin Longtop Minierave Co, Ltd.In një cikël 10-vjeçare, nëse "Tianjin Qiangli" ose "Longtop Minierave", ka qenë e angazhuar për të siguruar konsumatorët globale me më të mirë produkte makineri minierave kosto-efektive, duke përfshirë, por jo kufizuar në, mjeteve pneumatike shpimit rock të prodhuara nga fabrikat e veta

 

Gjatë 10 viteve të fundit, përmes bashkëpunimit me vende dhe rajone të ndryshme të ndërmarrjeve minerare, tregtarët e pajisjeve dhe përvojën e akumuluar, ne mund të sigurojë klientët me industrinë kohë dhe të saktë dhe informacion e produktit; Sipas nevojave të ndryshme të konsumatorëve për të siguruar konsumatorët me të lartë të performancës dhe çmim-raporti produkteve dhe shërbimeve.

Produktet kryesore dhe shërbimeve që ne tani mund të ofrojnë për klientët tanë:

  1. Minierave Makineri shpuese dhe mbështetjen mjetet dhe pajisjet
  2. pajisjet e ventilimit Mine (Shpërthimi-provë dhe jo Shpërthimi-provë)
  3. pajisjet e kullimit Mine (pompa zhytes, pompë diafragmë)
  4. ndriçim Mine (llojet e ndryshme të llambat e mi)
  5. pajisjet e transportit për minierat (llojet e ndryshme të çikrik transportit, kruese, kamion hale, etj)
  6. produkteve të sigurisë minave

Ne shohim përpara për të punuar me klientët tanë në dekadën e ardhshme për të vazhduar për të krijuar vlerë më të madhe për klientët tanë me produktet tona të cilësisë dhe të shërbimeve.


WhatsApp Online Chat !