Atlas Copcoconsolidates operacionet minerare kineze

xv

Kompania tha se masa do të rrisë efikasitetin dhe forcimin e kompanisë për të ardhmen.

Atlas Copco do të mbyllë objektin e saj në Shenyang, e cila prodhon kryesisht me dorë-mbajtur stërvitje rock për minierat dhe ndërtim, zhvendosen operacionet në fabrikë në Zhangjiakou. Në Shenyang, rreth 225 njerëz do të preken.

Në Zhangjiakou, Atlas Copco aktualisht prodhon pajisje poshtë-e-vrimë e përdorur për të shpuar blastholes, puset e ujit dhe aplikimet e energjisë gjeotermale. Në këtë vend, rreth 45 punonjës do të shtohet dhe investimet e bëra në një zgjerim të objektit dhe makinerive të reja.

"Ne kemi një portofol të madh produkt në Kinë, por me kërkesën e dobët në tregun e minierave ne duhet të sigurojë që ne të shfrytëzojë kapacitetet tona në mënyrë më efikase", tha Johan Halling, president për zonën e Minierave dhe Rock Gërmimet biznesit teknikë.

"Konsolidimin e operacioneve do të na ndihmojë të qëndrojnë të fortë për të ardhmen. Ne do të mbështesim punonjësit e prekur në këtë situatë të vështirë. "

Të dy operacione kryesisht shërbejnë tregun e brendshëm kinez.


Post time: Jun-06-2018
WhatsApp Online Chat !