Caterpillar ndërpret stërvitje pista, ndalon dhomë dhe shtylla e prodhimit

20160823133925_3891

Kompania ka deklaruar se duke eksploruar alternativa strategjike do të lejojë që ajo të fokusohet në ato produkte me potencialin më të madh të rritjes. Caterpillar shtoi se kompania dhe tregtarët e saj mbetet e angazhuar për klientët ekzistues dhe do të mbështesë ato dhomë dhe shtylla dhe stërvitje udhë flotës aktualisht në operacion.

Denise Johnson, president i grupit me përgjegjësinë për industritë e burimeve, ka thënë: "Këto lëvizje, e cila harmonizimin me ristrukturimin e vazhdueshme Caterpillar, do të na lejojë të përqëndrohet burimet në ato fusha të biznesit që ofrojnë më të lartë, rritjes së qëndrueshme dhe më të mira të kthimit afatgjata. "

Produktet e minierave nëntokësore dhomë dhe Shtylla nën shqyrtim strategjik përfshijnë minatorë të vazhdueshme, breakers ushqyes, sistemet e transportit të qymyrit, minatorët highwall, bolters çati, automjetet e shërbimeve dhe automjete me naftë. Ndërsa nën shqyrtim, Caterpillar do të ndalet marrë urdhra të reja. 

Megjithatë prodhimi i stërvitjet pista do të ndërpritet, dhe nuk ka porositë e reja do të merren.

Johnson komentoi: "Caterpillar mbetet e përkushtuar në një portofol të gjerë të produkteve minerare. Ne fuqimisht besojmë minierave është një industri tërheqës afatgjatë, dhe ne vazhdojmë të investojmë në një gamë të gjerë të produkteve, si sipërfaqësore dhe nëntokësore. Ne jemi duke synuar investimet tona brenda portofolit të produktit minierave të përqendrohen në ato zona me potencialin më të lartë profitabilitetit. Në të njëjtën kohë, ne vazhdojmë të menaxhuar nëpërmjet të gjatë poshtë-ciklit në historinë tonë. Ne e dimë se këto veprime të vazhdueshme ristrukturimit nuk janë të lehtë në fuqinë punëtore tonë; Unë jam mirënjohës për përkushtimin e vazhdueshëm ekipit tonë. "

Në lidhje me njoftimin, Caterpillar pret që të ndërmarrë veprime për të reduktuar fuqinë punëtore të saj në Houston, Pensilvani, SHBA, ku dhomë dhe Shtylla produktet janë prodhuar. Ndërsa kompania ka ndërmend të shesë dhomë dhe shtyllë e produkteve, ajo gjithashtu do të vlerësojë mundësitë e tjera, duke përfshirë një mbyllje të mundshëm të objektit Houston. 

Kompania ka deklaruar se reduktimet totale fuqi punëtore prej 155 deri në pozicionet e lidhura me dhomë dhe shtylla të biznesit priten, me disa ndodhin menjëherë. Ai shtoi se këto veprime do të lidhur më ngushtë nivelet e punësimit me kërkesën aktuale në fund të tregut. 

Në Denison, Teksas, ku stërvitjet pista prodhohen, rreth 40 pozita do të eliminohet si rezultat i daljes stërvitje udhë dhe ristrukturimin e tjera të objektit.

Përveç këtyre lëvizjeve, Caterpillar do të repurpose saj Winston-Salem, North Carolina, strukturë, tranzicion nga një minierave në një strukturë hekurudhor që fillon më vonë këtë vit. Operacionet do të transferojë të përparojë hekurudhor, një degë tërësisht në pronësi Caterpillar. 

Si rezultat i kësaj, kompania do të zhvendosin prodhimin e disa komponentëve të përdorur në kamionë të mëdha minerare nga objekti i tij në Winston-Salem për objektin e saj ekzistues në Decatur, Illinois.

Caterpillar ka gjithashtu në plan për të krijuar një ndarje fokusuar në avancimin e kërkimin shkencor, zhvillimin e produktit dhe aftësitë e inovacionit. Kompania do të formojë një Kërkimit, Teknologjisë dhe zhvillimin e produktit ndarje të vetme për të ofruar produktin diferencimin me cilësi të lartë dhe integrimin e sistemit. Ky ndryshim organizativ është efektive nga 1 shtatori.


Post time: Jun-06-2018
WhatsApp Online Chat !