Robit ndjek rritjen globale

new3

Robit deklaroi se kjo do të forcojë në mënyrë të konsiderueshme zonën e saj DTH biznesit, dhe me dy blerjet, shitjet kumulative e kompanisë neto do të jetë më e madhe se 75 milion € të (US $ 83 milion).

Sipas Robit, blerjet janë një pjesë e rëndësishme e strategjisë së saj të rritjes globale, dhe ajo është në kërkim të rritet në të tre zonat e saj strategjike të biznesit: DTH, çekiç të lartë dhe shërbime dixhitale.


Post time: Jun-06-2018
WhatsApp Online Chat !