Tentang Kami

ab2

Taun 2007, Tianjin Qiangli Pneumatic Pakakas Dagang & Trade Co., Ltd didirikan.

Dina 2016, Tianjin Qiangli dirombak kana Tinajin Longtop Pertambangan Co., Ltd.In hiji siklus 10 taun, naha "Tianjin Qiangli" atawa "Longtop Pertambangan", geus komitmen pikeun nyadiakeun konsumén global kalawan biaya-éféktif produk mesin pertambangan hadé, kaasup tapi teu diwatesan ka, parabot pangeboran batu pneumatic dihasilkeun ku pabrik sorangan

 

Leuwih 10 taun katukang, ngaliwatan migawé bareng kalayan béda nagara jeung wewengkon usaha pertambangan, dealers parabot na akumulasi pangalaman, urang bisa nyadiakeun konsumén jeung industri timely tur akurat jeung informasi produk; Luyu jeung kabutuhan béda konsumén nyadiakeun konsumén jeung-kinerja tinggi na harga-ratio produk jeung jasa.

Produk utama jeung jasa urang ayeuna tiasa nawiskeun ka konsumén kami:

  1. Téknik Pertambangan mesin pangeboran sarta parabot sarta alat-alat nu ngarojong
  2. alat-alat ventilasi milik (ledakan-bukti sarta non ledakan-buktina)
  3. alat-alat drainase milik (numput submersible, pompa diafragma)
  4. cahaya milik (rupa-rupa lampu milik)
  5. alat-alat angkutan pikeun pertambangan (rupa-rupa lir angkutan, scraper, dump treuk, jsb)
  6. produk kaamanan milik

Urang kasampak maju ka gawé bareng konsumén urang dina dékade salajengna neruskeun nyieun nilai gede pikeun konsumén urang jeung produk jeung jasa kualitas urang.


WhatsApp Online Chat !