Taros Kami

Tianjin Longtop Pertambangan Co., Ltd

alamat

Kamar 716, B Gedong, No.5 Lanyuan

Jalan, Nankai District, Tianjin, Cina

Surélék

sales@longtopmining.com

 

telepon

0086-22-83719569

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !