leutak Kongrés

Pondok Description:


jéntré produk

Tags produk

spésifikasi teknis ngeunaan BW150 pompa / 1,5 leutak

 

ngetik

Horizontal silinder ganda reciprocating tunggal lakonan pompa piston

diaméterna silinder

80

stroke

80

speed pompa

207

145

aliran

150

105

tekenan

1.0

1.5

kakuatan

5,5

ukuran bentukna

675 * 540 * 620

beurat

150


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !