BRW stasiun pump emulsi

Short Description:

BRW200/31.5 emulsification pump station is composed of two emulsification pumps and one RX-1500 emulsification tank. BRW250/31.5 emulsification pump is composed of two emulsification pumps and one RX-2000 emulsification tank. Emulsion pumping station is composed of high-pressure and oil-resistant rubber pipes. It is the main energy supply equipment to provide hydraulic power for hydraulic support or single hydraulic prop in coal mine working face. The pumping station can work with one pump, one spare pump and two pumps at the same time when needed.


Detail produk

Tags Product

mine seri introduksi produk pump emulsi BRW

BRW mine seri stasiun pump emulsi iku utamané kanggo nyedhiyani emulsi dhuwur meksa kanggo pasuryan mining, minangka sumber daya saka support hydraulic lan wacana saka conveyor pasuryan digunakake. BRW stasiun pump seri emulsi dumadi saka loro pump emulsi lan kothak jinis emulsi tartamtu; sumber daya hydraulic punika dhuwur-bahan mining general pasuryan apa coal mine siji nyonggo hydraulic lan jinis ekonomi kanthi mechanized apa pasuryan support hydraulic. Amarga struktur cukup, kinerja dipercaya, pangopènan trep, tampi dening mayoritas kedhaftar.

 

BRW mine seri orane katrangan pump emulsi

BRW mine seri emulsi stasiun pump digunakake ing operasi saka macem-macem tambang, pertahanan negara, trowongan lan trowongan. Utamané kanggo pasuryan coal, mesin tunneling karo emulsi dhuwur meksa, bisa ketemu pasuryan mining umum, kanthi pasuryan mechanized syarat beda. welingan banyu otomatis, pump overpressure unloading otomatis, aspek konsentrasi emulsi bisa diatur bebas, nduweni kaluwihan saka operasi fleksibel, gerakan trep, efisien, energi-daya, safety, resistance karat, nyandhang resistance, kadohan transmisi lan. Miturut dikarepake customer bisa dilengkapi vakum panitahan wiwitan Magnetik, ngalih darurat, lan accumulator.

 

BRW mine seri introduksi struktur pump emulsi

BRW pump emulsi mine seri iku limang plunger pump reciprocating horisontal, gadhahanipun stasiun mobile, uga bisa digunakake kanggo mbenakake ing stasiun pumping. pump iki mimpin dening telung phase AC tingkat horisontal Four bledosan-bukti bedo motor, kacepetan Reducer drive crankshaft kanggo muter, lan nglakokake nyambungake mekanisme rod kanggo drive gerakan plunger reciprocating, supaya karya saka Cairan liwat nyedhot ing , exhaust tutup nyedhot lan discharge, supaya energi listrik menyang energi hydraulic, output Cairan dhuwur meksa kanggo digunakake saka support hydraulic. Dilengkapi keamanan dhuwur lan imbuhan poto otomatis tutup saka dhuwur meksa pump discharge outlet, supaya minangka kanggo njamin linuwih sistem hydraulic. Ing proses nggunakake, pangopènan lan pangopènan ati, kanggo mesthekake operasi normal stasiun mompa, stasiun miturut syarat panggunaan kedhaftar, karo Motors daya beda, macem-macem tingkat meksa. Kanggo lumahing karya ngasilke dhuwur bisa diatur telu kumpa loro kothak.

 

BRW emulsi mine seri stasiun pump parameter utama

 

model

meksa 
MPa

Aliran 
L / min

Piston Dia. 
mm

stroke 
mm

Kacepetan 
R / min

Motor

Ukuran 
L * W * H (mm)

W.kg

kw

V

BRW250 / 31.5

31.5

250

45

64

548

160

660/1140

2800X1200X1300

3800

BRW315 / 31.5

315

50

200

2900X1200X1300

3900

BRW400 / 31.5

400

56

250

3000X1200X1300

4000


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !