за нас

Ab2

In 2008,Tianjin Qiangli Pneumatic Tools Commerce&Trade Co.,Ltd was established.

In 2016, Tianjin Qiangli was reorganized into Tianjin Longtop Mining Co.,Ltd.In a 10-year cycle, whether "Tianjin Qiangli" or "Longtop Mining", has been committed to providing global customers with better cost-effective mining machinery products, including, but not limited to, pneumatic rock drilling tools produced by own factories

 

Во текот на изминатите 10 години, преку соработка со различни земји и региони на рударските претпријатија, опрема дилери и акумулираното искуство, ние може да обезбеди на клиентите со навремени и точни информации за производот индустрија и; Според различните потреби на клиентите да им обезбеди на клиентите со високи перформанси и цена сооднос производи и услуги.

Главните производи и услуги, сега можеме да им понудиме на нашите клиенти:

  1. Рударски машини за дупчење и поддршка на алатки и опрема
  2. Рудникот вентилација опрема (експлозија-доказ и не Експлозија-доказ)
  3. Рудникот дренажа опрема (потопни пумпи, дијафрагмата пумпа)
  4. Рудникот осветлување (различни видови на рудникот светилки)
  5. Транспортна опрема за рударство (различни видови на транспорт крик, стругалка, депонија камион, итн)
  6. Рудникот безбедносни производи

Ние со нетрпение очекуваме да работиме со нашите клиенти во следната деценија да продолжи да се создаде поголема вредност за нашите клиенти со квалитетни производи и услуги.


WhatsApp Online Chat !