• Longtop Mining, Professional Mining Equipment Supplier
 • Longtop Mining, Professional Mining Equipment Supplier
 • Longtop Mining, Professional Mining Equipment Supplier
Shiko te gjitha
Ne jemi të gatshëm për të kënaqur kërkesat e projektit tuaj!
 • Mining World Russia,2019 held in 13-25,April,Moscow,Russia
  Mining World Russia,2019 held in 13-25,Ap...
  Lexo më shumë
 • Tianjin Longtop Attended Mongolia Mining 2019
  Tianjin Longtop Attended Mongolia Mining ...
  Lexo më shumë
 • Robit ndjek rritjen globale
  Robit ndjek rritjen globale
  Robit deklaroi se kjo do të forcojë në mënyrë të konsiderueshme zonën e saj DTH biznesit, dhe me dy blerjet, shitjet kumulative e kompanisë neto do të jetë më e madhe se 75 milion € të (US $ 83 milion). Sipas Robit, the ...
  Lexo më shumë
 • Atlas Copcoconsolidates operacionet minerare kineze
  Atlas Copcoconsolidates Chinese minierave op ...
  Kompania tha se masa do të rrisë efikasitetin dhe forcimin e kompanisë për të ardhmen. Atlas Copco do të mbyllë objektin e saj në Shenyang, e cila prodhon kryesisht dore të mbajtur stërvitje rock për minierat dhe constructi ...
  Lexo më shumë
 • Caterpillar ndërpret stërvitje pista, ndalon dhomë dhe shtylla e prodhimit
  Caterpillar ndërpret stërvitje pista, ha ...
  Kompania ka deklaruar se duke eksploruar alternativa strategjike do të lejojë që ajo të fokusohet në ato produkte me potencialin më të madh të rritjes. Caterpillar shtoi se kompania dhe tregtarët e saj mbeten të angazhuar për të cu ekzistuese ...
  Lexo më shumë
WhatsApp Online Chat !