Rreth nesh

AB2

In 2008,Tianjin Qiangli Pneumatic Tools Commerce&Trade Co.,Ltd was established.

In 2016, Tianjin Qiangli was reorganized into Tianjin Longtop Mining Co.,Ltd.In a 10-year cycle, whether "Tianjin Qiangli" or "Longtop Mining", has been committed to providing global customers with better cost-effective mining machinery products, including, but not limited to, pneumatic rock drilling tools produced by own factories

 

Gjatë 10 viteve të fundit, përmes bashkëpunimit me vende dhe rajone të ndryshme të ndërmarrjeve minerare, tregtarët e pajisjeve dhe përvojën e akumuluar, ne mund të sigurojë klientët me industrinë kohë dhe të saktë dhe informacion e produktit; Sipas nevojave të ndryshme të konsumatorëve për të siguruar konsumatorët me të lartë të performancës dhe çmim-raporti produkteve dhe shërbimeve.

Produktet kryesore dhe shërbimeve që ne tani mund të ofrojnë për klientët tanë:

  1. Minierave Makineri shpuese dhe mbështetjen mjetet dhe pajisjet
  2. pajisjet e ventilimit Mine (Shpërthimi-provë dhe jo Shpërthimi-provë)
  3. pajisjet e kullimit Mine (pompa zhytes, pompë diafragmë)
  4. ndriçim Mine (llojet e ndryshme të llambat e mi)
  5. pajisjet e transportit për minierat (llojet e ndryshme të çikrik transportit, kruese, kamion hale, etj)
  6. produkteve të sigurisë minave

Ne shohim përpara për të punuar me klientët tanë në dekadën e ardhshme për të vazhduar për të krijuar vlerë më të madhe për klientët tanë me produktet tona të cilësisë dhe të shërbimeve.


WhatsApp Online Chat !