Tentang Kami

ab2

In 2008,Tianjin Qiangli Pneumatic Tools Commerce&Trade Co.,Ltd was established.

In 2016, Tianjin Qiangli was reorganized into Tianjin Longtop Mining Co.,Ltd.In a 10-year cycle, whether "Tianjin Qiangli" or "Longtop Mining", has been committed to providing global customers with better cost-effective mining machinery products, including, but not limited to, pneumatic rock drilling tools produced by own factories

 

Leuwih 10 taun katukang, ngaliwatan migawé bareng kalayan béda nagara jeung wewengkon usaha pertambangan, dealers parabot na akumulasi pangalaman, urang bisa nyadiakeun konsumén jeung industri timely tur akurat jeung informasi produk; Luyu jeung kabutuhan béda konsumén nyadiakeun konsumén jeung-kinerja tinggi na harga-ratio produk jeung jasa.

Produk utama jeung jasa urang ayeuna tiasa nawiskeun ka konsumén kami:

  1. Téknik Pertambangan mesin pangeboran sarta parabot sarta alat-alat nu ngarojong
  2. alat-alat ventilasi milik (ledakan-bukti sarta non ledakan-buktina)
  3. alat-alat drainase milik (numput submersible, pompa diafragma)
  4. cahaya milik (rupa-rupa lampu milik)
  5. alat-alat angkutan pikeun pertambangan (rupa-rupa lir angkutan, scraper, dump treuk, jsb)
  6. produk kaamanan milik

Urang kasampak maju ka gawé bareng konsumén urang dina dékade salajengna neruskeun nyieun nilai gede pikeun konsumén urang jeung produk jeung jasa kualitas urang.


WhatsApp Online Chat !